Az EasyMed egy olyan meditációs program, amelynek nem csupán az a célja, hogy hozzásegítsen már a legelső alkalomtól kezdve a meditáció könnyű elsajátításához, és egy nagyon mély meditációs állapot eléréséhez, hanem az is, hogy általa a meditáció valamennyi jótékony hatását megtapasztalhassa.

Sojka Peter Leopold vagyok, a Mély és Pozitív Életváltozás EasyMed Meditációs Program szerzője. Az utóbbi években (az életem tragédiája után, amikor teljesen padlóra kerültem) elgondolkoztam az életem alakulásán és elkezdtem keresni annak a módját, hogyan tudnék teljesebb és minőségtelibb életet élni.

Több személyiségfejlesztő kurzuson is részt vettem és rengeteg könyvet elolvastam, de ezen ismeretek megszerzése után úgy éreztem, hogy nem lettem okosabb, és az életem sem igazán lett jobb.

Viszont akkor, amikor elkezdtem meditálni és magamba néztem, egy csodálatos dolog történt. Rátaláltam az igazi önmagamra és ekkor kezdett el az életem igazán pozitív irányt venni.

Rájöttem, hogy ugyanúgy, mint ahogy egy virágmagban minden információ megvan ahhoz, hogy az egy gyönyörű virággá tudjon válni, ugyanúgy bennem is megvan minden, amire csak szükségem lehet ahhoz, hogy teljes és sikeres életet élhessek.

Sokszor rácsodálkozunk egy-egy virág szépségére, de - kérdem én - mennyivel több és gyönyörűbb az ember egy-egy virágnál? Tudom, hogy Ön is egy nagyszerű és csodálatos lény. Önben is megvan a szeretet, a bölcsesség, az erő és a képesség ahhoz, hogy teljes életet élhessen.

Az EasyMed létrehozásával az a célom, hogy ennek a módszernek a segítségével hihetetlenül egyszerűen megtanulhasson meditálni. Az EasyMed módszert használva semmi mást nem kell tennie, mint egy-egy meditációs hanganyagot meghallgatni naponta és figyelni a belső világát. Ez nem csak mély és élvezetes, hanem igazán hatékony meditációt is fog biztosítani az Ön számára, mert nem magán kívül (pl. könyvekben) keresi a válaszokat, hanem leges legbelül fog rátalálni azokra.

Ha Ön is szeretné kipróbálni, milyen is az EasyMed meditációs hanganyaggal való meditáció, itt ingyenesen igényelheti azt: